Continental

Från världens första bildäck med ett däckmönster till smarta däck för självkörande bilar, från naturgummi och syntetiskt gummi till däck tillverkade av gummi utvunnet ur maskrosor- vi har alltid flyttat fram gränserna för vad som verkar möjligt. I 150 år har vi utvecklat innovativa, säkra och hållbara produkter för våra kunder - och vi har ingen avsikt att sluta nu. Samtidigt som vi blickar bakåt i vår långa historia, för att fira 150 år, så behåller vi såklart fokuset på framtiden. Resan fortsätter och du är välkommen att följa med och utforma framtiden med oss. Det bästa har inte hänt än.

continental-logo.pngInnovationer ligger i vårt DNA
Under våra 150 år som företag har vi utvecklat mängder av innovationer som på ett eller annat sätt har förändrat branschen. Som företag kan vi  aldrig klappa oss på axeln för saker som vi redan har utvecklat- vi har ett ständigt driv för att hålla framtiden i rörelse och fortsätta förnya oss själva. Vi arbetar hårt för att komma fram till morgondagens lösningar redan idag och tittar bortom själva däcket för att bli ännu mer framgångsrika inom elfordon, uppkopplade fordon och nyskapande infotainmentsystem. Oavsett var framtiden tar dig eller ditt företag, låt oss åka dit tillsammans.

En framtid utan olyckor är möjlig
Oavsett hur gammal du är, vilket fordon du kör eller vart du ska åka så har vårt fokus alltid varit i att hålla dig säker. Säkerhet finns i vårt DNA. Dagens teknik med bland annat smarta sensorer och kameror som analyserar och varnar runt hela bilen lägger grunden för hur säkerheten kommer att utvecklas i framtiden. Följ vår resa mot en värld med noll olyckor.

Att ta hand om vår planet är också vårt ansvar
Hållbarhet är ett tema som genomsyrar hela Continentals historia. Allt ifrån utveckling av koldioxidneutrala produktionsprocesser till att minska utsläppen på vägen. Idag utvecklar vi redan däck tillverkade av maskrosor som sänker bränsleförbrukningen och koldioxidutsläppen. Detta sker genom omfattande materialforskning och förbättrade produktionsprocesser, så tänk bara vad vi kan göra i framtiden. Låt oss samarbeta för att göra mobilitet mer hållbar.

www.continental-däck.se