Service och reparation av släpvagnar

Slitage eller problem viSl├Ąpvagn-ejtext.pngd besiktning?Drop-In-Service-LOGOliten.png

Med vår Drop-in service hjälper vi dig enkelt att åtgärda släpet, husvagnen m.m. Behöver du bromsbyte bokar du tid och  får ett monterat-och klart-pris . Vi fixar även belysning, el, fjädring osv. om det krånglar. Vi ser till att ditt släp är till nytta och glädje, inte till besvär.

Exempel på drop in-priser:

Priserna är inklusive produkt och montageProdukter727x577.png

  • Kulhandske  fr. 525:-
  • Gummibälg fr. 350:- 
  • Påskjutsdämpare  fr. 1100:-
  • Säkerhetsvajer  fr. 125:-
  • Stickkontakt  fr. 475:-
  • Stödhjul  fr. 685:-

Du kan lämna in släpet för reparation på många av våra verkstäder, hör med din närmaste Euromasterverkstad om de kan hjälpa dig. Följande verkstäder erbjuder drop-in service:

På dessa verkstäder finns även ett utbud av reservdelar för släp och husvagn samt produkter för dig som vill meka själv eller behöver säkra last m.m. Alla våra produkter är av kvalitetsmärket Valeryd.

Valeryd_cmyk.png

Välkommen in till oss så hjälper vi dig!

 

Alltid på Euromaster

Hos Euromaster servar och reparerar vi din bil oavsett märke. Eftersom vi alltid använder delar av originalkvalitet eller bättre och följer biltillverkarens servicerekommendationer, gäller din nybilsgaranti. Din servicebok, digital eller tryckt, stämplas med Euromaster stämpel vilket ger dig trygghet och ett varaktigt värde på din bil. Dessutom får du 2 års garanti på reservdelarna, och upp till 5 år på vissa märken.