Unikt erbjudande för din som är medlem i Tesla Owners West Sweden!

Visste du att Euromaster är Teslas officiella Däckservicepartner? Vi har tillsammans med TOWS tagit fram ett unikt erbjudande för dig som är ägare till en Tesla. Om du behöver nya vinterhjul eller en service på din bil kan vi hjälpa dig.

tesladeal

Kör vinterhjul!

Köp dina nya vinterhjul från oss!
Exempell: 18" Goodyear Ultragrip + 
AEZ Steam - 18 490kr

Hitta närmaste verkstad
erbjudande

Bromsunderhåll

Du vet väl att din Tesla behöver en bromsservice en gång om året.
Just nu endast 995kr!

Boka tid

Du som är medlem i Tesla Owners West Sweden har alltid bra priser hos oss på Euromaster. Använd rabattkoden xxx för att få 10% rabatt i vår webshop. Gäller på ordinarie priser och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Just nu har vi tagit fram ett vinterhjuls paket där du köper 18" AEZ Steam (Vanlig eller Grafit) tillsammans med Goodyear Friktionsdäck för endast  18.495kr (dubbdäck 19.720kr). Kontakt din närmaste verkstad för mer information.

Din Tesla behöver bromsunderhåll.

Till skillnad från bensin & dieselbilar behöver din Tesla inte vanlig service (oljeskifte, bränslefilter, tändstift m.m.). Tesla rekommenderar däremot att man gör rent och smörjer alla bromsok var tolfte månad eller var 2000mil (beroende vilket som inträffar först) för bilar i regioner med kallt klimat. Vi på Euromaster är Teslas officiella Däckservicepartner. Välkommen!

 

Hitta din närmaste verkstad!