Våra servicefordon rullar dag som natt i hela landet och hjälper er direkt på plats vid tider som passar era behov. Vi erbjuder service på plats för alla typer av fordon!

Med vår digitala tjänst MasterCARE arbetar vi tillsammans med er för att förekomma att ni får problem med er flotta. Med noggranna fordonsinspektioner och en kundportal får du kontroll och uppdaterad information över varje fordon och varje däck. Med MasterCARE blir din flotta driftsäker och du sparar pengar samtidigt som du bidrar till en bättre miljö.

Vill du att vi kommer ut till din uppställningsplats och gör ett säsongskifte på samtliga dina lätta fordon när de står parkerade efter arbetsdagens slut? Har du en hjullastare eller traktorgrävare som du inte kan flytta på och som behöver en ny uppsättning däck?
Med planerad service direkt på plats så kommer våra rullande verkstäder ut till dig och din personal slipper transporten och väntan i våra kundmottagningar.

Ibland händer det oundvikliga. Lastbilen får en däckexplosion på motorvägen eller skördetröskan får punktering mitt på åkern. Vid akuta problem når ni alltid vår Breakdown service, oavsett plats, oavsett tid på dygnet, oavsett dag i veckan, på ett och samma telefonnummer. Euromaster har ett heltäckande nätverk för däckjour.

 

 

Mastercare

Kontroll på din flotta för dig som vill förekomma problem och sänka dina bränsleförbrukning.

Service på plats

Planerat arbete där våra rullande verkstäder och servicebilar kommer ut till dig och utför våra tjänster

Breakdown

Om olyckan är ett faktum så kommer vi alltid att ge er högsta prioritet och göra vårt yttersta för att ditt fordon ska kunna rulla vidare. Ring