Euromaster hjälper dig med rätt däck till din leasingbil

Klicka här för att boka tid

RÄTT DÄCK, PÅ RÄTT PLATS, TILL RÄTT PRIS

Som Leasingbolag ger vi dig nöjda förare. Vi kan lova att era leasingförare får rätt däck, på rätt plats, till rätt pris, i rätt tid till sin leasingbil. Tack vare en avtalspartner och en beställningspunkt minskar du administrationen och insatsen för att hantera dina fordons däck vilket leder till en lägre däckkostnad.

Enklare och bekvämare
Med hög servicegrad i form av geografisk täckning, kundtjänst och tidsbokning via nätet, 365 dagar om året, låter vi förarna själva bestämma när byte av däck passar. Via vår däckförvaring med däcköversyn ökar bekvämligheten för dina förare ytterligare. Däcken som sätts på är garanterat i toppskick, därmed ökar såväl säkerheten som kundnöjdheten.

Garanterad kundnöjdhet
Det får du genom att lova kunden rätt däck, på rätt plats, till rätt pris, i rätt tid. Det är mycket att hålla reda på vid leasing. Vi hjälper er att hålla dessa löften.

Full kontroll
Genom vårt centrala uppföljningsverktyg får du full kontroll över däcken, deras status, var de befinner sig, vilka kostnader de medfört m.m. Du säkerställer enkelt att däckpolicyn följs. Du sänker dina totala kostnader och får dessutom bättre underlag för framtida inköp.

En kontakt
Genom att ha en kontakt minskar administrationen och arbetet för att hantera dina fordons däck vilket leder till en lägre däckkostnad.