Fleet management

MINIMALT MED BEKYMMER TILL MINIMAL KOSTNAD

Här får du utförlig information om däck och däckservice hos EUROMASTER. Läs mer om våra produkter och tjänster! Vi tar ett helhetsgrepp om din verksamhets totala däckhanteringsbehov vid fleet management. Och därmed dina utgifter. Allt i syfte att minimera dina kostnader samtidigt som du kan maximera dina affärer.

Minimalt med bekymmer till minimal kostnad
Det är så det ska vara. Och det är det vi kämpar för att ge dig som kund.

En kontaktperson
Genom en kontaktperson får vi bra kännedom om dina behov och kan ge dig rätt däck på dina bilar. Det ger i sig lägre däckkostnader. Central uppföljning. Via central uppföljning får du full koll på din flotta (du kontrollerar enkelt att vi uppfyller våra löften). Det gäller såväl däckpolicyn vi upprättar som priserna vi kommer överens om. Därmed ökar möjligheten att hålla nere kostnaderna. Men det ger dig även enklare och mindre administration.

Du är alltid nära
Vår geografiska täckning gör det enkelt för dig att byta däck. Det minskar dina ledtider och sänker dina kostnader. Därtill erbjuder vi lokal förvaring av säsongsdäck som underlättar hanteringen av däck och ökar dina fordons nyttjandegrad. Dessutom garanterar vi att servade däck alltid sitter på dina bilar.

Vill du få mer detaljerad information?
Välkommen att höra av dig.