Vi gör livet enklare för dig på väg

Euromaster är Europas och Sveriges största kedja för däck och fordonsservice. Med kunskap, engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänste-  och service­erbjudande tar vi ett helhetsgrepp. Hos Euromaster finns marknadens bredaste sortiment av däck, fälg och tillbehör. Dessutom erbjuder Euromaster dig ett heltäckande tjänsteerbjudande såsom  rådgivning, uppföljningssystem, internationell jourservice och en egen regummeringsfabrik. Med våra 140 verkstäder runt om i landet finns vi alltid nära dig.

Euromaster AB är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001

Vi arbetar vi med omtanke om miljön för att bidra till att skapa en hållbar utveckling. Vi är certifierade enligt  ISO 14001 och miljöarbetet är en naturligt integrerad del av vår verksamhet. Vårt mål är att åstadkomma en så liten påverkan  på vår miljö som möjligt. 

Åkerier

Hos Euromaster har du en kontaktperson som har koll på företagets affärer och behov. Ni får alltid rätt däck för maximal livslängd och lägsta milkostnad. Tillsammans jobbar vi fram en serviceplan för service, reparation och däckskifte. I avtalet ingår förebyggande kontroller av t.ex. lufttryck och mönsterdjup som minimerar risken för dyra stopp.

Leasingansvarig bilpark

Enklare administration och sänkta kostnader. Det blir resultatet när ditt företag lägger sin däckadministration hos Euromaster. Du får full kontroll på att företagets däckpolicy och prisavtal följs genom vår centrala uppföljning.  Om din bilpark finns utspridd över landet, så servar och förvarar vi däcken lokalt för så effektiv hantering som möjligt.

Lastbilsförare

Som förare får du alltid raka besked och krångelfri service. Vi håller avtalade tider och vet precis vad som ska göras när du besöker oss. Om olyckan skulle vara framme har vi Sveriges bästa jourservice. Dygnet runt hjälper våra servicebilar dig snabbt att vara ute på vägen igen.

Tjänstebilförare

Har du tjänstebil eller kör bil i jobbet? När ditt företag har avtal med Euromaster får du rätt däck, på rätt plats, till rätt pris, i rätt tid. Vi har koll på företagets däckpolicy och du bestämmer själv en tid som passar dig. Allt du behöver göra är att dyka upp, så skiftar vi snabbt på avtalad tid.