C
A
71

Däckinformation

Med Michelin Pilot Sport 4 får du ökad prestanda tack vare Michelins forskning och utveckling samt Michelins långa erfarenhet inom motorsport. Michelin leverar däck till bland annat Le Mans 24h och FIA Formula E Championship och när du kör på Michelindäck kan du vara säker på att däcket innehåller teknologier som vunnit några av världens tuffaste motorsporttävlingar.

Michelin Pilot Sport 4 har utvecklats i samarbete med flera av de största biltillverkarna och förutom riktigt bra styrrespons, utmärkt bromsförmåga på vått och torrt underlag och Michelins erkänt långa livslängd gör velvet-teknologin på däcksidan att däcket står ut från sina konkurrenter.

För Michelin Pilot Sport 4 har Michelin utvecklat  Dynamic Response Technology som är ett hybridbälte av aramid och nylon som garanterar optimal styrrespons. Tekniken är hämtad direkt från Michelins Ultra High Performance däck som är speciellt framtagna för bland annat Porsche, Ferrari och Koenigsegg.

Michelin Pilot Sport 4 har även kortare bromsträcka på torrt underlag och längre livslängd än tidigare generationer av däcket tack vare att man lyckats optimera kontaktytan mellan däck och väg.

Förutom däckets sportiga egenskaper har Michelin Pilot Sport 4 utmärkta bromsegenskaper på vått underlag. Designen på däckmönstret gör att däcket effektivt forslar bort vatten och och i tester utförda av TÜV (Technischer Überwachungsverein) har Michelin Pilot Sport 4 kortare bromsträcka på både torrt och vått underlag än konkurrerande däck.

Med Michelin Total Performande får du mer prestanda i varje däck.
Du behöver ett däck som passar alla olika utmaningar du möter i din bilkörning varje dag. Ett däck som ger Total Performance. Ett däck som bara lever upp till en prestandafaktor, kommer inte att hjälpa dig när du behöver det som mest. Med MICHELIN Total Performance är alla viktiga prestandafaktorer samlade i ett däck.

Rating: Bäst

MICHELIN

PILOT SPORT 4

235/45 zr17 (97y) xl mi
Priset är exklusive miljöavgift
1 447 kr /st Totalpris: 5 788 kr Totalpris: 6 431 kr

Teknisk specifikation

  • Mönster PILOT SPORT 4
  • Däckbredd 235
  • Profilförhållande 45
  • Fälgdiameter 17
  • Belastningsindex 97
  • Hastighetsklassificering Y
  • Märke MICHELIN
  • Internt artikelnummer 418825
  • Däcktyp Sommar