Leveransinformation

Vi erbjuder följande leveranssätt:

Montering i verkstad

Vi monterar däcken på dina fälgar. Hjulen balanseras och monteras på bilen. Du betalar först när du kommer till vald verkstad och kan på plats välja mellan olika betal- och delbetalningsalternativ.

Hämta på verkstad

Däcken finns tillgängliga att hämtas ut efter 5 arbetsdagar. Du behöver inte boka någon tid när du väljer att hämta ut dina däck.

Hemleverans

Däcken levereras inom 3-5 arbetsdagar till den adress du anger nedan. Du kontaktas av distributören en dag innan utkörning för att bestämma ungefärlig tidpunkt för leverans.

Kontakt sker via det telefonnummer du anger i beställningen. Har du inte möjlighet att svara då distributören ringer, skickas ett SMS med information om att du ska kontakta distributören för mer information.

Leverans sker vardagar 07:00-16:00. Varorna levereras utan pall.  

Hemleverans - Alternativ leverans

Du har möjlighet att få varorna levererade till alternativ adress (t.ex. arbetet) om du inte har möjlighet att ta emot varorna på den adress du angivit i beställningen.

Du har även möjlighet att hämta upp dina varor på terminal.

Du har även möjlighet att få dina varor ställda utanför din dörr. Intyg krävs.

Notera att justering till alternativ adress eller måste ske efter överenskommelse med distributören minst en dag innan leverans.

 

För återförsäljare: /privat/dack/tjanster/tidsbokning /privat/privat_systemsida/logga_in_2

Logga in

Tidsbokning

Vid bokning eller ombokning av ditt däckbyte behöver du först välja verkstad. Det gäller även om du redan fått en tid hemskickad för däckbyte.

Välj verkstad

För privatkunder

Här kan du som privatkund handla däck och se dina tidigare köp.

Handla online