Cookies & PUL

Cookies

Cookies är små mängder data som sparas av din dator och innehåller information som vår sajt behöver för att kunna vara säker på vem du är under tiden du är inloggad. När du besöker oss igen vill vi snabbt identifiera dig för att kunna anpassa våra tjänster och ge dig bästa möjliga service. Till exempel vilket språk du valt och om du valt att besöka privat- eller företagsdelen av sajten.

Enligt lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 1 juli 2011, ska alla som besöker en webbplats med cookies få information om det.

För att de varor du vill köpa ska hamna i din egen kundvagn, samt för att du automatiskt ska bli inloggad på ditt konto när du besöker euromaster.se måste du ha funktionen för att tillåta Cookies påslagen i din webbläsare.

Vi använder också cookies för att samla in statistik om användandet av vår sajt. Genom att förstå hur webbplatsen används kan vi utveckla och förbättra den. All statistik som samlas in är i aggregerad form och kan aldrig kopplas till dig som individ eller din dator. Cookien innehåller ingen personinformation och informationen kan inte användas av någon utomstående.

Vill du inte acceptera Cookies kan din webbläsare ställas in så att du automatiskt nekar till lagring eller informeras varje gång en webbplats begär att få lagra en Cookie. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information. Väljer du att inte acceptera Cookies kommer du att uppleva begränsad funktionalitet på vissa webbsidor, t.ex. dina personliga inställningar. För mer information om Cookies se Post- och telestyrelsens wbbplats: http://www.pts.se/cookies

 

PUL

PUL står för personuppgiftslagen och den reglerar på vilket sätt dina personuppgifter hanteras av oss.

Euromaster är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter på denna webbplats och i vårt kundregister.

Euromaster lagrar och behandlar kunduppgifter för att kunna fullgöra kundrelationen och lämna erbjudanden om egna och samarbetspartners produkter. Om du vill korrigera dina personuppgifter, eller om du vill att dina uppgifter inte skall användas för marknadsundersökningar, marknadsföring, information eller statistisk bearbetning, kan du när som helst kontakta Euromaster.

För att kunna uppfylla Euromasters garantiåtaganden och administrera våra kunders köp på ett korrekt och säkert sätt, sparas personuppgifter som lämnas vid prenumeration eller beställning i tre år eller kontot är aktivt.
 

För återförsäljare: /privat/dack/tjanster/tidsbokning /privat/privat_systemsida/logga_in_2

Logga in

Tidsbokning

Vid bokning eller ombokning av ditt däckbyte behöver du först välja verkstad. Det gäller även om du redan fått en tid hemskickad för däckbyte.

Välj verkstad

För privatkunder

Här kan du som privatkund handla däck och se dina tidigare köp.

Handla online